Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в кулоарите на парламента.  Значи ДПС е по-приемлив от ГЕРБ.

...
Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в кулоарите на парламента.  Значи ДПС е по-приемлив от ГЕРБ.
Коментари Харесай

Борисов сърдит на ПП: Направете си коалиция и управлявайте. Но да шикалкавят с плаващи мнозинства

Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в коридорите на Народното събрание. 

 

Значи ДПС е по-приемлив от ГЕРБ. Кажете го на вашите гласоподаватели, направете си коалиция и управлявайте. Но да шикалкавят с плаващи болшинства – демонстрира, че не знаят по какъв начин се ръководи.

 

Това, което ние сме си спечелили на изборите – джентълменското съглашение за ръководител на Народно събрание и на правна комисия. Спечелили сме си парламентарно болшинство, ръководител, предложихме най-хубавия админ в България - Росен Желязков. Опитах се да се абстрахирам от утринните коментатори. Не сме поставяли ултиматуми, уточни Борисов. 

 

По думите му днешния ден би трябвало да се употребява, с цел да се прегледат стратегиите за ръководство. " Ние ще наложим нашата. Мисля че е в пъти по-добра, по-конкретна с всички браншове в нея. Но дано да им дадем късмет. Но поради техния метод да изясняват по какъв начин с другите може. И да изясняват за плаващо болшинство - няма да го получат ", добави водачът на ГЕРБ.

 

Ако нямат сериозен проект за кабинет, това е опит за изнудване - провалете вашия мандат, скарайте се с всички останали. Няма период на самообладание. Ще проявим самообладание, макар обидното им отношение. Аз имам вяра в положителното, уповавам се всеки един от нас да свърши това, което приказва, означи още Бойко Борисов. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР